Website laten maken in Schilde

Een website laten maken is voor de meesten onder jullie geen dagelijkse kost. Een website is namelijk het uithangbord van jouw onderneming. Daems Digital bouwt websites die hoger scoren in Google!

Creëer een digitaal uithangbord!

Duidelijk doel

Niet iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen bij het bouwen van een website. Specificeer daarom wat je net wil bereiken en wat de functie is van jouw website.

Prijs-kwaliteit

Investeer in een website die het verschil maakt ten opzichte van de concurrentie. Samen maken wij het verschil door een website te bouwen die de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt.

Snelheid

Google straft websites af die niet gebruiksvriendelijk zijn en in snelheid niet goed presteren. Een goede webhosting samen met het gebruik van caching en het comprimeren van bestanden maken het verschil.

code-laptop-website-laten-maken

Responsive design

Dagdagelijks zie je online websites die niet geoptimaliseerd zijn op mobiele apparaten. Wij zorgen steeds voor een responsive design dat zich aanpast op elke scherm, resolutie groot of klein!

Onderhoud & Support

Wij nemen dagdagelijks een back-up van jouw website. Daarnaast voorzien wij ook het nodige onderhoud waarmee jouw website altijd up-to-date blijft. Beveiliging en de nodige GDPR maatregelen beschouwen wij trouwens steeds als een standaard!

Samen lanceren wij jouw online succesverhaal!

Een nieuwe website laten maken? Een webshop starten? Hoger scoren in Google?

Klaar voor lancering? Wij tellen samen af!

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Waarom een website bij Daems Digital?

persoonlijke-aanpak

Persoonlijke aanpak

Je kan van begin tot einde het ontwikkelingsproces van jouw website live volgen. Je mag en kan op elk ogenblik input en aanpassingen doorgeven. Wij spelen hier onmiddellijk op in zodat wij een eindresultaat afleveren waarmee je kan uitpakken.

Hoger scoren in Google

Een goed ogende website is de basis maar niet voldoende. Je wil natuurlijk dat jouw nieuwe website hoog scoort in Google. Om dit te bereiken voorzien wij een zoekwoordanalyse en zorgen wij voor de nodige SEO optimalisaties.

Meer informatie omtrent online marketing vind je op onze pagina hoger scoren in Google!

Onze realisaties uit Schilde en omstreken

Scroll naar boven