Webshop laten maken Vorselaar

Online verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Geef jouw online verkoop een boost met een webshop die hoog scoort in Google

Word een online verkoper!

Wat wil je verkopen?

Voer voldoende onderzoek naar het product dat je wenst te verkopen. Is dit jouw eerste webshop en weet je niet of jouw product zal werken? Begin dan klein en laat jouw webshop stelselmatig groeien.

Analyseer jouw doelgroep

Creëer een duidelijk beeld van jouw doelgroep en doe dit zo gedetailleerd mogelijk. Doe onderzoek naar de interesses van de potentiële koper. Segmenteer vervolgens jouw doelgroep op basis van interesses, geslacht, leeftijd,…

Veilig betaalsysteem

Bij het online verkopen is een veilig betaalsysteem noodzakelijk. Vanzelfsprekend is dat klanten op een veilige, makkelijke en snelle manier online kunnen betalen. Bekijk welke betrouwbare Payment Service Provider (PSP) worden aangeboden.

Hoog scoren in Google

Zorg dat je de regels van online marketing verwerkt in de opstart van jouw webshop. Maak een online marketingplan op, zorg voor de nodige SEO optimalisaties,… alleen zo word je gevonden in Google.

Meer informatie omtrent online marketing vind je op onze pagina hoger scoren in Google!

Denk aan de wetgeving

Wees op de hoogte van de wettelijke verplichtingen bij de start van een webshop. Spendeer genoeg tijd aan het onderzoeken en opstellen van algemene voorwaarden, levertermijnen, retourneren van producten,.... Wij helpen je in ieder geval goed op weg!

Meten is weten

Onderzoek het gedrag van jouw bezoekers. Definieer doelstellingen die je wenst te behalen. Maak gebruik van online tools waaronder Google Analytics.

Samen lanceren wij jouw online succesverhaal!

Een nieuwe website laten maken? Een webshop starten? Hoger scoren in Google?

Klaar voor lancering? Wij tellen samen af!

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Waarom een webshop bij Daems Digital?

persoonlijke-aanpak

Persoonlijke aanpak

Een webshop maken vergt een persoonlijke aanpak. Wij starten bij het onderzoeken van jouw idee, visie en droom om deze vervolgens om te zetten in een webshop die voldoet aan jouw eigen wensen en behoeften.

Eenvoudig te beheren

Heb je geen programmatiekennis maar wens je toch een webshop laten maken? Daems Digital voorziet een webshop die je gemakkelijk zelf kan beheren waaronder producten beheren, korting acties, nieuwe foto's toevoegen, bestellingen opvolgen,...

Overal beschikbaar

Wij zorgen dat jouw webshop 24/7 beschikbaar is op alle mogelijke apparaten zoals smartphones, tablets, desktops,...

veilig-betalen

Veilige betaalmogelijkheden

Indien je van start gaat met een webshop bij Daems Digital zorgen wij voor een veilige betaalmogelijkheid. Om dit te kunnen aanbieden werken wij samen met Mollie. Mollie is niet alleen veilig, maar ook zeer budgetvriendelijk!

Onze realisaties uit Vorselaar en omstreken

Scroll naar boven